Култов коментар за това кои политици под кои поли  се

...
Култов коментар за това кои политици под кои поли  се
Коментари Харесай

Борисов с дръзки коментари за полите и торбите

Култов коментар за това кои политици под кои поли  се креят направи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещаване в Родопите.

В петък, когато стана ясно, че ГЕРБ поддържа кандидатурата за президент на проф. Анастас Герджиков, Румен Радев съобщи: „ Борисов преди пет години се скри под полата на Цецка Цачева, а в този момент под тогата на ректора “. Радев все под пола се крие, все с баджанаци. Радев не е подобен храбрец, та да споделя, че се укривам. Много са страшни с Бойко Рашков. Само да внимава какво му споделя Деси, че там е по-друга обстановката, отговори му Борисов.

А през днешния ден продължи: „ Снощи изгледах нелепостите, които е споделил, под кои поли се укривам. То не е по никакъв начин неприятно да се криеш под пола. ”. Е, правилно, единствено за половината общество..., пошегува се Борисов.

Швейцария и Австрия могат да ги хвалят, само че тук е по-красиво, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Това е учебното заведение, къщичките след пожара. И като дойдат на Велинград на туризъм и на СПА, след това – на разходка. Това е моделът „ Борисов ” – учебни заведения, строителство ”, сподели още той.

„ Да забележим модела „ Радев ” – понижаване на задграничните вложения, забравихме какво е еврозона. Днес отново има 87 умряли... Седмици наред сме първи по смъртност от коронавирус и последни по имунизация в Европа. Мисля, че с тези темпове ще минем света. И съгласно Радев това е сполучливо ръководство на здравето. Безхаберие! ”, съобщи водачът на ГЕРБ.

10 дни стои транспортен съд и се източва амониева селитра в Черно море, най-красивите ни места! Безхаберие! Седят и единственото, което... изгониха публицистите, с цел да не могат да снимат. И съгласно Радев това е справяне с рецесията. Това са жестоки пробойни в страната, заключи той. Местните хора му подариха транспарантен плик, в който има шарени торбички, с които в миналото хората са ходели на пазар. Борисов сподели, че по-добре такива, в сравнение с пликовете на Пламен Узунов, който първо гледал какво има вътре, а след това отивал да прави назначения в митниците.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР